Τα σεμινάρια του Ιανουαρίου: Εξέλιξη γνώσεων και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς!

Είναι γεγονός ότι οι σύγχρονες οικονομικές συνθήκες και ο ρυθμός ζωής μάς οδηγούν στη μείωση του ελεύθερου και προσωπικού χρόνου για ψυχαγωγία και άλλες δραστηριότητες.

Η δια βίου μάθηση είναι μια ουσιαστική, διαχρονική αξία, ένα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας.

Παρακολούθησε ένα ή περισσότερα από τα προτεινόμενα σεμινάρια του Ιανουαρίου.

Πιστεύουμε στη δια βίου μάθηση όπως και εσύ!

Επιλέγουμε τα 10 πιο αντιπροσωπευτικά σεμινάρια του Ιανουαρίου με διαφορετικές θεματικές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας και ανταποκρίνονται στην εξέλιξη των δεξιοτήτων μας:

Σεμινάριο: Αρχαία Ταϊλανδέζικη Γιόγκα και Μασάζ

Στην αρχαία παράδοση της Ταϊλάνδης, την εποχή που στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας γεννήθηκε το σύστημα της Γιόγκα, ερημίτες, άνθρωποι που ζούσαν ασκητική ζωή, ανέπτυξαν ένα σύστημα απλών μα πολύ αποτελεσματικών ασκήσεων και αναπνοών που ενεργοποιούσαν τους μεσημβρινούς του σώματος και επέφεραν αναζωογόνηση στον οργανισμό.

Πότε: 13 Ιανουαρίου.

Διδάσκει: η Νεκταρία Καπούλα.

Διοργάνωση:  YperNoisis, Αθήνα.

Σε αυτό το μοναδικό τετράωρο σεμινάριο θα κάνεις ένα δυναμοποιητικό μάθημα για την μέση, τον αυχένα και τα εσωτερικά όργανα και θα μάθεις βασικές αρχές του Ταϊλανδέζικου μασάζ για να προσφέρεις ανακούφιση στους αγαπημένους σου μέσα από πρακτική σε ζευγάρια που θα δημιουργηθούν, με την κατάλληλη καθοδήγηση της δασκάλας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Διαλογισμός-Συλλογισμός και Συνειδητότητα

Ας ξεκινήσει η χρονιά με έναν διαλογισμό συνειδητοποίησης της ζωής, της ύπαρξης και κατ’ επέκταση της κάθε στιγμής.

Πότε: 14 Ιανουαρίου.

Διδάσκει: Εύα Καλοφωνου.

Διοργάνωση: Kurma Schala Studio, Πειραιάς.

Θα ξεκινήσουμε με την καθοδήγηση της Εύας Καλοφωνου, την ενεργοποίηση της σωστής αναπνοής και θα κάνουμε βαθιά χαλάρωση. Έτσι, θα υποδεχτούμε το 2018 με αγάπη και αποδοχή της κάθε μας στιγμής!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Φωτογραφία Αρχαρίων

Πότε: Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 (10+1 μαθήματα συνολικής διάρκειας 25 ωρών).

Διδάσκει: Γιάννης Βουλγαράκης.

Διοργάνωση: Μικρό Πολυτεχνείο, Πολυχώρος Σεμιναρίων Τέχνης, Θησείο.

Το Σεμινάριο Φωτογραφίας Αρχαρίων «Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία» οδηγεί στην εξοικείωση με την φωτογραφική μηχανή και την τεχνική, εισαγωγή στο λεξιλόγιο της φωτογραφικής τέχνης και απόκτηση γνώσεων πάνω στην αισθητική του μέσου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Rejuvance ή ανανέωση, αναζωογόνηση

Πρόκειται για μια φυσική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Πότε: Έναρξη: 17/1/2018, Λήξη: 18/4/2018.

Διδάσκει: Εύα Κουκούτση.

Διοργάνωση: Aκαδημία, Κεντρικό: Κηφισιά.

Το πρόσωπο μας καθρεφτίζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Πάνω του αποτυπώνονται οι ψυχικές και σωματικές εντάσεις, τα συναισθήματα-είτε εκφράζονται είτε όχι- δημιουργώντας σφιξίματα, ρυτίδες και παραμορφώσεις, που με τον καιρό μονιμοποιούνται αλλάζοντας το φυσικό του σχήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Vegan διατροφή / Healthy vs Dirty

Ετοιμαζόμαστε για ένα επικό ολοήμερο σεμινάριο για τη vegan διατροφή!

Φορέστε κράνη, ασπίδες και πάρτε όπλα γιατί η μάχη στο Δειπνοσοφιστήριον προβλέπεται σκληρή…

Πότε: 21 Ιανουαρίου 2018.

Διδάσκουν: Σοφία Κανέλλου, Νίκος Γαϊτάνος.

Διοργάνωση: Δειπνοσοφιστήριον School Of Gastronomy- Βασιλίσσης Όλγας 6, Αθήνα.

Η εξέλιξη και η πρόοδος έρχονται μέσα από συνεργασία. H Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc, ειδικευμένη στη χορτοφαγική διατροφή, θα μας μάθει τα μυστικά της υγιεινής διατροφής, θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες και θα μαγειρέψουμε μαζί της, και ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος από τη μεριά του θα κάνει το υγιεινό λαχταριστό!

Πιο συγκεκριμένα, θα μάθεις όλες τις πρακτικές και όσα πρέπει να ξέρει κάποιος για την υγιεινή αλλά και νόστιμη φυτοφαγική διατροφή. Ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά, αποτοξίνωση από τη ζάχαρη και άλλες ουσίες, νηστείες, οικολογική διατροφή και διαβίωση θα είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εδώ.

Σεμινάριο: NLP η Διαφορετική Αντίληψη – Μερος 1ο

Μια Διαφορετική αντίληψη για μια Διαφορετική ζωή!

Πότε: 20 Ιανουαρίου – 21 Ιανουαρίου.

Διδάσκει: Valerie Saier.

Διοργάνωση: Yoga House, Θησείο.

Το 2018 θέλεις να είναι διαφορετικό, θέλεις να κανείς κάτι άλλο, να αλλάξει η οπτική σου και να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα.

Μετά από αυτό το εργαστήριο θα ξέρεις πως να υποστηρίξεις το εαυτό σου και τους άλλους, με πραγματικά βοηθητικό και αποτελεσματικό τρόπο. Θα βλέπεις τα πράγματα, αλλιώς.

Το σεμινάριο «Διαφορετική Αντίληψη», είναι ένα θεμελιώδες βιωματικό σεμινάριο αυτο-βελτίωσης ανοιχτό για όλους και αφορά όσους δεν φοβούνται να εξελιχθούν. Είναι το πρώτο και βασικό βήμα στην ανακάλυψη του μυστικού κόσμου του υποσυνείδητου και της επιρροής του στην ζωή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Εκπαίδευση στην Μάλαξη με Έλαια

 

Πότε: 23 Ιανουαρίου

Διοργάνωση: Flow – Wellness and Training , Αθήνα.

Επαγγελματική εκπαίδευση στην σουηδική μάλαξη – το κλασικό μασάζ με λάδι. Με τεχνικές σε πρηνή και ύπτια θέση και πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Σεμινάριο: Γιόγκα για Γυναικολογικά Θέματα (Tantra, Yoga Therapy, Nidra)

Πότε: 27 Ιανουαρίου – 28 Ιανουαρίου.

Διδάσκει: Εύη Δημητριάδου.

Διοργάνωση: Yoga Therapy in Greece και Hobnob, Γλυφάδα.

Μετά από 3 χρόνια σπουδών Yoga Therapy και πολυήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια Womb Yoga & Well-Woman Yoga Therapy από κορυφαίους στο είδος τους όπως η Uma Dinsmore Tuli, η Εύη Δημητριάδου παρουσιάζει το μοναδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Για Δασκάλες Γιόγκα, για ασκούμενες αλλά και για γυναίκες που θα ήθελαν να μάθουν τι να κάνουν για να έχουν μια σταθερή και εύκολη περίοδο, μια πιο συμφιλιωμένη σχέση με την γυναικεία τους φύση, μια επιτυχημένη σύλληψη ή την αποφυγή αυτής, μια υγιή και χαρούμενη μήτρα και πολλά ακόμη χωρίς τον κίνδυνο οστεοπενίας, οστεοπόρωσης, αρθριτικών αλλά και χωρίς εκνευρισμούς και εξάψεις!

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Γιόγκα έχει πολλά στοιχεία από Yoga Therapy, Τάντρα Γιόγκα, (Mantras, Mudras), Σαμάνικα Στοιχεία και πάνω από όλα μοίρασμα, αγάπη και σεβασμό στην Yoni Shakti, στην Δύναμη της Γυναικείας Φύσης.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό μόνο σε Γυναίκες.

Ασκούμενες και μη στη Γιόγκα και βέβαια σε Δασκάλες Γιόγκα που θα ήθελαν να μάθουν ένα πιο φιλικό τρόπο Γιόγκα προς την Γυναικεία Φύση για αυτές και τις ασκούμενες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Ηχομασάζ κατά Peter Hess®

Πότε: Ατομική Συνεδρία διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης.

Ολιστική θεραπεύτρια: Kατερίνα Καρέλλα

Διοργανωτής: Olon – Holistic Well-Being & Energy Balance, Παπάγου.

Είναι μια μέθοδος χαλάρωσης που βασίζεται στην επίδραση των ήχων των Ηχογαβάθων στο σώμα και το νου. Mειώνονται οι μυϊκές και συναισθηματικές εντάσεις ενώ αυξάνεται η ζωτικότητα και η αποδοτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εδώ.

Σεμινάριο: Αρωματοθεραπεία-Βοτανοθεραπεία

Πότε: Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 14/1/2018 – Έναρξη Μαθημάτων: 22/1/2018

Διοργάνωση: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, e-learning.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Αρωματοθεραπεία -Βοτανοθεραπεία» έχει ως σκοπό να σε ενημερώσει για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και πώς να χρησιμοποιηθούν για θεραπευτικούς σκοπούς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα παρατεθούν δεδομένα για την καλλιέργεια τόσο των φαρμακευτικών όσο και των αρωματικών φυτών, καθώς και για τις επαγγελματικές προοπτικές που κρύβει η ενασχόληση αυτή και πολλά άλλα.

Το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχεται πέρα από τις θεωρητικές γνώσεις θα περιλαμβάνει και δοκιμασμένες συνταγές αλλά και οδηγίες για το πώς μπορεί να γίνει παρασκευή σκευασμάτων από τις φυσικές πρώτες ύλες, όπως και τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις και σεμινάρια Wellness!

1,208 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *