Τα σεμινάρια του Φεβρουαρίου: Έχεις όρεξη για γνώση; Δες τις εναλλακτικές!

Εξέλιξη γνώσεων και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς!

Η δια βίου μάθηση, εκτός από μια φράση είναι μια ουσιαστική, διαχρονική αξία, ένα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, σε περίπτωση που θέλουμε να ανακαλύψουμε τις ανάγκες της εποχής μας, επεκτείναμε τις γνώσεις και τις δραστηριότητές μας.

Επιλέγουμε τα 8 πιο αντιπροσωπευτικά σεμινάρια του Φεβρουαρίου με διαφορετικές θεματικές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας και ανταποκρίνονται στην εξέλιξη των δεξιοτήτων μας:

Σεμινάριο Vegan τυριών

Ελάτε να μάθουμε παρέα πως θα φτιάξουμε απλά και γρήγορα χορτοφαγικά τυριά χωρίς ίχνος ζωικών παράγωγων.

Πότε: Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. – 7:30 μ.μ

Διοργάνωση: The Vegan Fairies, Νέα Ερυθραία.

Με απλά, αγνά υλικά, βότανα και υπερτροφές.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 210 8070858 ή στείλτε μήνυμα στο theveganfairies@gmail.com.

Photo Credits για εισαγωγική Φώτο: The Vegan Fairies

Yin Yoga Workshop Coming Back Home

Μέσα από την πρακτική της Yin Yoga, του Chi Kung και των βιωματικών ασκήσεων εστιάζουμε στην επίδραση των μεσημβρινών στο συναισθηματικό και ενεργειακό επίπεδο του σώματος.

Πότε: Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. – 8 μ.μ

Διδάσκει: Μαρία Λεβαντίνου

Διοργάνωση: Gandhi’s Cup of Tea Yoga Studio, Αθήνα

Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική τα Νεφρά θεωρούνται “Η Πηγή της Ζωής” καθώς ελέγχουν βασικές λειτουργίες ζωτικής σημασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Καθαρίζουν το αίμα, αποβάλλουν τις άχρηστες και τις υπερβολικές σε ποσότητα ή επικίνδυνες για το σώμα ουσίες και ρυθμίζουν την ισορροπία του νερού στο εσωτερικό του σώματος. Τα νεφρά αποθηκεύουν το λεγόμενο “jing” ή αλλιώς την “ουσία” της ζωτικότητάς μας από τη στιγμή της σύλληψής μας μέχρι σήμερα, η οποία καθορίζει το επίπεδο της σωματικής μας υγείας και ανάπτυξης και θέτει τα θεμέλια για την εξέλιξη και την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Εκπαίδευση στο Thai Massage

Εκπαίδευση και στα 3 επίπεδα του παραδοσιακού Ταϊλανδέζικου Μασάζ. Περιλαμβάνει και τις 4 θέσεις, Sen, Luk Pra Kob, TokSen, Thai Table & Chair.

Πότε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. – 9:30 μ.μ

Διοργάνωση: Flow – Wellness and Training και The Complete Guide to Thai Massage

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοθεραπείας

Στους γρήγορους και έντονους ρυθμούς που ζούμε, είναι πλέον απαραίτητο ο καθένας από εμάς να γνωρίζει θεραπευτικές πρακτικές και μασάζ που να μπορεί να ασκεί ο ίδιος στον εαυτό του.

Η Μυρτώ Περίδου και ο Χάρης Μανωλέας ενώνουν την αγάπη και τη γνώση τους για τη Κινέζικη Ιατρική, τις Κινέζικες αλλά και Ιαπωνικές και Ινδουιστικές Θεραπευτικές Πρακτικές, δημιουργώντας ένα 3ωρο Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοθεραπείας.

Πότε: Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 16:00-19:00

Διδάσκει: Μυρτώ Περίδου και Χάρης Μανωλέας

Διοργάνωση: Flower Yoga Shala, Καλλιθέα.

Μέσα από την αρχαία Ταοϊστική και Ιαπωνική Παράδοση, θα δοθούν Πρακτικές Αυτό-Μασάζ για ολόκληρο το σώμα. Αυτές οι Πρακτικές, φέρουν ανακούφιση από τους Μυοσκελετικούς πόνους, προσφέρουν βαθειά χαλάρωση από τις εντάσεις και το στρες που ευθύνονται έμμεσα ή άμεσα για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας, αλλά κάνουν και κάθαρση στα Ενεργειακά Κανάλια (Μεσημβρινοί), για ενδυνάμωση και αναζωογόνηση των

Μέσα στις πρακτικές Αυτό-Μασάζ, συμπεριλαμβάνονται και το Ενεργειακό Αυτό-Μασάζ Προσώπου, το οποίο εάν εξασκηθεί τακτά, έχει τα αποτελέσματα της πιο καλής και ακριβής κρέμας, αλλά και το Αυτό-Μασάζ των Εσωτερικών Οργάνων της Κοιλιακής Χώρας, το οποίο καθαρίζει από τις τοξίνες και τα αρνητικά συναισθήματα που συσσωρεύονται στη κοιλιά και προκαλούν τη δυσλειτουργία των

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

1η Ανοιχτή Ομιλία: Αγιουρβέδα & Ολιστική Ιατρική

Το Holistic A.Y.M., μια προέκταση του Κέντρου Ολιστικής Ιατρικής, οργανώνει και σας προσκαλεί στο νέο κύκλο ανοιχτών ομιλιών, αφιερωμένος στις Βασικές Αρχές του Αγιουρβέδα και την Ολιστική Ιατρική.

Πότε: Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου στις 2 μ.μ. – 5:30 μ.μ.

Διοργάνωση: Holistic AYM

Oμιλητής ο ιατρός Νικόλαος Κωστόπουλος M.D. (Athens) – M.F. Hom (UK)

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Μουλαντάρα Τσάκρα – Ανάπτυξη σταθερότητας /Διαχείριση του φόβου

Ανακαλύπτετε τις ποιότητες του κάθε τσάκρα, καθώς τους τρόπους ενίσχυσης των θετικών ποιοτήτων και την εφαρμογή τους στην καθημερινότητά σας!

Πότε: 11 Φεβρουαρίου, 4:00-7:00 μ.μ.

Διοργάνωση: Siddhi Yoga Shala, Χαιδάρι

Διδάσκει: Swami Nirvikalpananda (Όλγα Αλεξίου),Yogic Lifestyle and Meditation Coach, certified as “Master of Yoga” από τη Yoga Alliance.

Αφορά ασκούμενους μαθητές και δασκάλους της γιόγκα που, είτε δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε τεχνικές των τσάκρα, είτε έχουν ασκηθεί περιστασιακά σε συστήματα Τσάκρα/Κουνταλίνι Γιόγκα, είτε θέλουν να εξελίξουν την πρακτική τους στη γιόγκα.

Στόχος αυτών των τεχνικών είναι να εκδηλώσουν το λανθάνον ενεργειακό-ψυχικό δυναμικό σας και να επαναφέρουν την κατάσταση ισορροπίας (σάτβα) σε κάθε τσάκρα, ρυθμίζοντας έτσι θέματα σωματικής, νοητικής και συναισθηματικής υγείας.

Μαθαίνετε ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε τσάκρα όταν βρίσκεται σε κατάσταση υπερ-λειτουργίας (ράτζα), υπο-λειτουργίας (τάμα) και ισορροπίας (σάτβα). Επίσης, μελετάμε τις πρακτικές των τσάκρα σε σχέση με τα πέντε κόσα (καταστάσεις ύπαρξης) και τα πέντε τάτουα (γη, νερό, φωτιά, αέρας, αιθέρας).

Οι τεχνικές που διδάσκονται είναι από το σύστημα Σατυανάντα και επιδρούν στο σώμα, στην ενέργεια, στο νου και στον ψυχισμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

3o Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Είκοσι Δάσκαλοι της Κουνταλίνι Γιόγκα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία , την Ταιβάν και τη Ρωσία διδάσκουν και σάς καλούν στο 3ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στις 24-25 Φεβρουαρίου (12.00-19.30) στο Cube (Κλεισόβης 8-μετρό Ομόνοια) και στο Εμψύχωσις (Κωλέττη 42 – μετρό Ομόνοια)

Πότε: 24 Φεβρουαρίου – 25 Φεβρουαρίου

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 20 μαθήματα/εργαστήρια κουνταλίνι γιόγκα που καλύπτουν ολο το φάσμα ευεξίας και χαλάρωσης. Συμμετοχή / Δωρεά 10 Ευρώ και για τις 2 ημέρες.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρξει έκθεση με προϊόντα / υπηρεσίες σχετικά με τη γιόγκα και το ευ ζειν.

Την τροφοδοσία με αφεψήματα, χυμούς και γεύματα υγιεινής και χορτοφαγικής διατροφής έχει αναλάβει η Νομαδική Κουζίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

Εκπαίδευση στο Αγιουρβεδικό Μασάζ Προσώπου

Το Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου είναι αναπόσπαστη θεραπευτική και ανανεωτική τεχνική της Αρχαίας Ινδικής Επιστήμης που αποκαλείται Αγιουρβέδα.

Πότε: 24 & 25 Φεβρουαρίου

Διδάσκει: Κατερίνα Παλαμήδη

Διοργάνωση: Αειθάλια

Το μασάζ στο πρόσωπο συμβάλλει στην αποτοξίνωση του δέρματος, αντιμετωπίζει την ακμή και τη θαμπάδα και προσδίδει λάμψη, σφριγηλότητα και νεότητα. Παράλληλα οι κινήσεις που εκτελούνται σε συνδυασμό με τα έλαια βοηθούν στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και γενικότερα συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις και σεμινάρια Wellness!

Το Αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου πραγματοποιείται με έλαιο και ακολουθεί μάσκα προσώπου, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας!

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στο να δίνουν μια ολοκληρωμένη συνεδρία Αγιουρβεδικού μασάζ προσώπου, αλλά και θα δεχτούν μασάζ ως μέρος της εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ.

1,182 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *