Το Life Blossom φέρνει την ευεξία και τη συναισθηματική ηρεμία! Στο αποδεικνύουμε!

Το Life Blossom «ανθίζει» καθημερινά στα βόρεια προάστια

Καλώς ήρθατε στο Life Blossom, έναν χώρο ευεξίας και εσωτερικής αρμονίας όπου ο επισκέπτης μπορεί να φροντίσει τη ψυχική, συναισθηματική και σωματική του υγεία.

Τι σημαίνει όμως η δημιουργία ενός τέτοιου Πολυχώρου μέσα σε μια πόλη που οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας επιβαρύνουν και μας ωθούν στην αναζήτηση ποιοτικού χρόνου;

Ο Πολυχώρoς Ευεξίας και Προσωπικής Ανάπτυξης, Life Blossom, βρίσκεται στο Μαρούσι και η αρχική έμπνευση της δημιουργού και ιδιοκτήτριας του Βασιλείας Σίμου ήταν να δημιουργήσει έναν Πολυχώρο ο οποίος θα αποτελεί το μέσο για τον κόσμο που θέλει να «ανθίσει» σε ένα περιβάλλον που χαρίζει απλότητα, ζεστασιά και αγάπη. Με λίγα λόγια πρόκειται για μια σύγχρονη όαση ευεξίας, χαλάρωσης και προσωπικής ανάπτυξης.

Αποστολή της ίδιας της Βασιλείας και των εξειδικευμένων συνεργατών της είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες κίνητρο για την επιδίωξη καθημερινών υγιεινών συνηθειών και αλλαγή στον τρόπο σκέψης. Τα  καθημερινά προγράμματα και τα μηνιαία ή εβδομαδιαία σεμινάρια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να θέσουν υψηλότερα πρότυπα διαβίωσης προάγοντας την προσωπική τους αρμονία και ευημερία σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο.

Πάρε το στρωματάκι σου               

Στο Life Blossom κατανοούν τη σημασία της ηρεμίας του πνεύματος και εργάζονται συστηματικά με συνείδηση και συνέπεια για να παρέχουν ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον που μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία ευζωίας. Ο Πολυχώρος σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάγκη για χαλάρωση, μείωση του στρες και περιλαμβάνει το κομμάτι της άσκησης και της ευεξίας, αλλά και το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης.

Μπορείτε  να απολαύσετε εβδομαδιαία  μαθήματα, όπως Hatha Yoga, Pilates Mat, Αφρικανικό Χορό, Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, Μαθήματα Μουσικοκινητικής και Yoga για μωρά και παιδιά. Όλα τα εβδομαδιαία  τμήματα είναι ολιγομελή, κάτι το οποίο προσφέρει στα μέλη του Life Blossom επιπλέον φροντίδα ώστε να νιώθουν οι συμμετέχοντες σαν στο σπίτι τους.

Όσον αφορά την προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση, προσφέρονται εβδομαδιαία μαθήματα Χοροθεραπείας που απευθύνονται σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας που θέλουν να μάθουν να ακούν το σώμα τους. Πρόκειται για μια μορφή σωματικής ψυχοθεραπείας μέσω της τέχνης του χορού και της κίνησης. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα προσωπικών συνεδριών με ειδικούς θεραπευτές shiatsu, ρεφλεξολογίας, Reiki και Αγγελικό Reiki. Η ίδια η ιδιοκτήτρια και συντονίστρια του χώρου προσφέρει ατομικές συναντήσεις αρωματοθεραπείας και ενεργειακής αρωματοθεραπείας.

Η Βασιλεία προέρχεται από τον χώρο της ευεξίας, υγείας και άθλησης με διευθυντική θέση για πολλά χρόνια σε γνωστό health club με δίκτυο κέντρων ευεξίας υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ευρώπη. Πλέον, επιθυμεί μέσα από την επιλογή και δημιουργία του Life Blossom να αφιερώσει τον εαυτό της στη διδασκαλία και διάδοση του wellness.

«Στο μέλλον, θα ήθελα πολύ να διευρύνω τις δραστηριότητες του Life Blossom. Υπάρχει η σκέψη στο δίπλα χώρο να διαμορφώσω μια επιπλέον αίθουσα ώστε ο γονιός που θα ασκηθεί να μπορεί να φέρει μαζί και το παιδάκι του. Έτσι, και οι δυο θα απασχολούνται την ίδια χρονική στιγμή σε διαφορετικά προγράμματα και αίθουσες. Αυτό προς όφελος του γονιού που συνήθως έχει πολύ περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή του. Παράλληλα, με την επέκταση αυτή εμείς θα μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα ενδιαφέροντα προγράμματα κάτι για το οποίο υπάρχει, ήδη, ζήτηση. Το Life Blossom ‘’ανθίζει’’ καθημερινά μαζί με τους ανθρώπους του και στόχος του είναι να ‘’ανθίζουμε’’ όλοι μαζί γιατί όλοι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι ο ένας του άλλου».

Ένας θεραπευτικός χώρος

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα στο οποίο το Life Blossom φαίνεται να υπερέχει: Μπαίνοντας κάποιος μέσα από την πρώτη στιγμή αισθάνεται μια ηρεμία και θαλπωρή, που νιώσαμε και εμείς.

Ολόκληρος ο χώρος είναι κομψός και εκπέμπει μια αρμονία.

Στην είσοδο περιμένουν τον επισκέπτη υπέροχες μυρωδιές από τα μαγικά αιθέρια έλαια της ιδιοκτήτριας. Σαν καλωσόρισμα προσφέρεται ένα ρόφημα με βιολογικά βότανα από το κτήμα της οικογένειας  και ένα χειροποίητο κέρασμα φτιαγμένο με πολλή αγάπη.

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις και σεμινάρια Wellness καθώς και Yoga Retreats!

Στο μηνιαίο πρόγραμμα του Πολυχώρου, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ενδιαφέροντα σεμινάρια που κυρίως γίνονται τα Σαββατοκύριακα. Αυτή την περίοδο και έως τα τέλη Μάιου, πραγματοποιείται το «Chakra & Nada Yoga Σεμινάριο», Συναντήσεις Διαλογισμού (Ενεργητικοί Διαλογισμοί OSHO® Life – Love – Laughter), Σεμινάριο Χοροθεραπείας (Αφυπνίζοντας την Ευδαιμονία μέσα μου), Βιωματικό Εργαστήριο για Ενήλικες (Η Γλώσσα της Σύνδεσης με παιδιά και ενήλικες), Σεμινάριο Χορού Ταραντέλας, Παιδικό Κουκλοθέατρο κ.α.

«Όλα τα σεμινάριά μας στόχο έχουν να οδηγήσουν τον επισκέπτη στον δρόμο της προσωπικής του ‘’άνθισης και ευδαιμονίας’’».

Εξερευνώντας τα οφέλη και τις διαφορετικές πτυχές στον τομέα της ευεξίας μια νέα στάση ζωής έχει ξεκινήσει για πολλούς από εμάς. Ένα νέο κύμα ενδιαφέροντος στον ολιστικό τρόπο σκέψης συμπεριλαμβανομένων των νέων τάσεων για προσωπική ισορροπία μας ωθεί να αναζητάμε ποιοτικούς χώρους ευεξίας και αναζωογόνησης.

Στην αρχή της σεζόν ο Πολυχώρος κάνει ανοιχτά μαθήματα και παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα.

Εάν είστε αρχάριος ξεκινήστε με τα μαθήματα Pilates mat, με το τμήμα αρχαρίων Hatha Yoga, με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς ή με αφρικανικό χορό.

Η μεμονωμένη συμμετοχή σε σεμινάρια υγείας και ευεξίας δεν φέρνει την αλλαγή. Η συστηματική άσκηση μας προσφέρει ευεξία σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή. Λίγα λεπτά σιωπής μέσα στην ημέρα είναι απαραίτητα για να μπορέσει ο νους να ηρεμήσει, να ανοίξει η καρδιά και να φωτίσει με αγάπη τους γύρω μας.

Η πραγματική και ουσιαστική πρόκληση όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει η Βασιλεία Σίμου είναι να ξυπνάμε με ευγνωμοσύνη για την ημέρα που έχουμε μπροστά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χώρο και τα προγράμματα επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook & Ιnstagram ή επικοινωνήστε γραπτώς με mail στο simouv@lifeblossom.gr ή στο τηλέφωνο 6948008724.

2,164 total views, 3 views today

Please follow and like us:
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *