Όμορφη διαφορετικά

Ζούμε σε μια ιδιαίτερη εποχή που έχουν ανατραπεί πολλά δεδομένα όπως τα γνωρίζαμε και τα μαθαίναμε μεγαλώνοντας! Πολλά που μας φαίνονται ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο αλλά και πολλά που μας δημιουργούν αρνητική διάθεση!

Σίγουρα αρκετά από αυτά δεν μπορούμε να τα αξιολογήσουμε ακόμα, διότι ανήκουν στα δεδομένα του νέου αιώνα και εμείς οι περισσότεροι τουλάχιστον, προερχόμαστε από τον προηγούμενο, που βίωσε βέβαια μεγάλες αλλαγές, αλλά και που μας έμαθε δια βίου τα δικά του δεδομένα! Είμαστε λοιπόν σκεπτικοί και πολλές φορές και με συντηρητική διάθεση απέναντι τους.
Όμως κάποια είναι πολύ θετικά όπως τα νέα πρότυπα ομορφιάς!

Πρόσφατα η Lancôme επανέφερε στο marketing team της, όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων ομορφιάς, την Isabella Rossellini την οποία περίπου δυο δεκαετίες πριν, στα 42 της την αποδέσμευσε λόγω ηλικίας. Και σήμερα, στα 65 της την επαναφέρει για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Την ηλικία. Η πιο σωστά το πόσο διαφορετικά όμορφη δείχνει σε αυτή την ηλικία! Στα 65.

Επαναπροσδιορίζονται λοιπόν και τα πρότυπα, και οι μέθοδοι ομορφιάς! Και τα καλλυντικά προϊόντα για να πουληθούν οφείλουν να ακολουθήσουν αυτή τη στρατηγική που έχει την καλύτερη απήχηση στους καταναλωτές ακριβώς γιατί είναι αλήθεια αλλά και γιατί συμπεριλαμβάνει όλες τις ηλικίες.

Διαφορετικά όμορφη κάθε δεκαετία!

Αυτό επιτυγχάνεται με το συνδυασμό πολύ συγκεκριμένων νόμων! Όχι τρόπων, νόμων! Σωστή διατροφή, σωστή γυμναστική, ατομική ηρεμία καθώς και σωστή περιποίηση προσώπου και σώματος!
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να τονίσουμε ξεκάθαρα ότι κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες διατροφής, άσκησης καθώς και διαφορετικές ανάγκες περιποίησης! Για το λόγο αυτό όλα τα πιο πάνω είναι πλέον customized!

Δηλαδή για τον κάθε ένα από εμάς είναι εντελώς διαφορετικά η έχουν πολύ διαφορετική εφαρμογή!
Και αυτή ακριβώς είναι και η σύγχρονη προσέγγιση των τάσεων της ομορφιάς! Δε χρειαζόμαστε λοιπόν μόνο ειδικό διατροφής, γυμναστικής αλλά και ειδικό σύμβουλο περιποίησης και ομορφιάς, να μας εκπαιδεύσει στη σωστή εξωτερική περιποίηση προσώπου και σώματος! (η εσωτερική είπαμε με τι σχετίζεται).

Σε αυτό το άρθρο δε θα σας απαντήσουμε τίποτα από αυτά!
Και ο λόγος είναι ακριβώς ο πιο πάνω: η ομορφιά είναι ατομική υπόθεση!
Είναι απαραίτητο λοιπόν να μάθουμε ποια είναι για τον κάθε ένα τα σωστά βήματα ομορφιάς!
Αυτό που θα σας προτείνουμε είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό ομορφιάς, (αισθητικό ή δερματολόγο η και τα δύο), στον οποίο  θα απευθυνθείτε τις σωστές ερωτήσεις και θα κάνετε τις σωστές επισημάνσεις για τις ιδιαιτερότητες σας.

Για παράδειγμα:

1. Τι τύπο δέρματος έχετε.
2. Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του, όπως αν το επηρεάζει ο ήλιος, το φως, η υγρασία και οτιδήποτε άλλο άξιο αναφοράς!
3. Πως να το πλένετε και να το καθαρίζετε πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε προϊόν.
4. Αν έχετε κάποια αλλεργία.
5. Τι διαδικασία περιποίησης ακολουθείτε καθημερινά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές ερωτήσεις και επισημάνσεις που μπορούν να γίνουν. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι το σώμα μας είναι το σπίτι μας. Του αρμόζει η καλύτερη περιποίηση και πιο σημαντικό από όλα πρέπει να το αγαπάμε!

1,449 total views, 1 views today

Please follow and like us:
error14
fb-share-icon20
Mia Evgeniadou

Mia Evgeniadou

Η Μία Ευγενιάδου είναι Μηχανικός Κλωστοϋφαντουργίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Μόδας δημιουργώντας το Showroom10, το πρώτο showroom μόνο με Έλληνες σχεδιαστές -τους οποίους οδηγεί στην επιτυχία έχοντας ως κριτήριο την εμπορικότητα και τη γνησιότητα του κάθε brand. Το ευ ζην και η καλή φυσική κατάσταση ήταν και είναι το μεγαλύτερο πάθος της. Πιστεύει πως το πιο δυνατό fashion trend είναι να είσαι καλά, ισορροπημένος, δυνατός, διαφορετικός και να «θαυμάζεις» τον εαυτό σου με το να είσαι αυτό-παρακινούμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *