Γαϊδαράκος: 100% φυσικά προϊόντα που συμβάλουν σε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή!

Ο γαϊδαράκος αποτελεί το πλέον αντιπροσωπευτικό οικόσιτο ζώο της ελληνικής υπαίθρου. Είναι ακούραστος, υπομονετικός, επίμονος, με μεγάλες αντοχές και ίσως ο καλύτερος φίλος των αγροτών για πολλές δεκαετίες. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής γης και σύμβολο της ελληνικής γεωργίας!

Αυτός ήταν ο λόγος που ονομάσαμε «γαιδαράκο» το εργαστήρι μας. Τα προϊόντα μας βασίζονται σε πρώτες ύλες προερχόμενες από την ελληνική ύπαιθρο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ελληνική διατροφή.

Ιστορία

Ο «Γαϊδαράκος» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2014 στην περιοχή του ιστορικού Μαραθώνα. Είναι μιας μικρής κλίμακας οικογενειακή επιχείρηση με ένα σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής τροφίμων, πιστοποιημένο κατά HACCP, ISO 22000 & FDA. Τα προϊόντα του ταξιδεύουν σε αρκετές Ευρωπαϊκές  χώρες, στις Η.Π.Α. και τη Σιγκαπούρη.

Ο «Γαϊδαράκος» παρά τα μακρινά του ταξίδια, συνεχίζει με την ίδια επιμονή και υπομονή να παράγει 100% ελληνικά φυσικά προϊόντα, με μεθόδους παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον.

Συστατικά

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά γιατί νοιαζόμαστε για την ασφάλεια,

την υγιεινή και τη γεύση των προϊόντων μας.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε 4 αρχές:

  • Απλότητα:

Σεβόμαστε τη φύση. Το να μειώνουμε στο ελάχιστο δυνατόν τις διαδικασίες επεξεργασίας των προϊόντων μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς.

  • Ποιότητα:

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πιστοποιημένες πρώτες ύλες. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου πρόσθετα, ενισχυτικά γεύσης, πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες ή συντηρητικά.

  • Υγιεινή:

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται και τυποποιούνται σε ελεγχόμενες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα, την υψηλή ποιότητα, την υγιεινή και την υψηλή θρεπτική αξία.

  • Ευκολία:

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι ευπροσάρμοστη! Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τα προϊόντα μας στην καθημερινή σας ζωή, να τα δοκιμάσετε με ποικίλους τρόπους ή να τα προσθέσετε σε συνταγές.

 Προϊόντα

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μονοποικιλιακά μέλια, αλείμματα με μέλι & ξηρούς καρπούς, μούσλι με γύρη και υπερτροφές, σνακ ξηρών καρπών και μέλια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια.

Το FASHION WELLNESS για το μήνα Φεβροουάριο στέλνει το πιο Wellness Box σε επιδραστικούς micro influencers συμπεριλαμβάνοντας μέσα στα δώρα του απολασυτικά και υγιεινά σνακ από το «Γαϊδαράκο».

Περισσότερες πληροφορίες & online παραγγελίες:  www.gaidarakos.gr

994 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0