Αυτό θα είναι το γούρι σου για το 2019

Φέτος, το γούρι για τη χρονιά που ξεκινά, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και «μεταμορφώνεται» σε υπέροχο χειροποίητο κόσμημα, που μπορείς να φοράς όλο το χρόνο!

Κολιέ και βραχιόλια, από ασήμι 925°, ή από ορείχαλκο, με χρωματιστά κερωμένα κορδόνια, λεπτές αλυσίδες ή ακόμη και αλυσίδες συνδυασμένες με κορδόνι και τα πιο… γούρικα γούρια, που έχεις φορέσει ποτέ! Γούρια, πρωτότυπα μοναδικά, αφού μπορείς να επιλέξεις εσύ, τις λέξεις που θέλεις να γράψεις επάνω, κάνοντας στον εαυτό σου ή σε αυτούς που αγαπάς, το πιο όμορφο δώρο αγάπης.

Διάλεξε το δικό σου μοναδικό Lucky Charm

Κολιέ-γούρι A New Chapter

Όσο μεγαλύτερα τα όνειρά μας, τόσο ομορφότερα κεφάλαια γράφουν στη ζωή μας! Εσύ, με ποιές «μαγικές» λέξεις, θα ξεκινήσεις το δικό σου; Γράψε τις στην πλακέτα του lucky charm σου.

Δες το ΕΔΩ


Κολιέ-γούρι A New Chapter Red

Όταν έχεις τόλμη και πιστεύεις στον εαυτό σου, τότε όχι μόνο η νέα χρονιά, αλλά και κάθε μέρα είναι και μια νέα αρχή στο ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής σου! Αν θέλεις κάτι πιο διακριτικό, μπορείς να το βρεις και με μαύρο κορδόνι!

Δες το ΕΔΩ

Βραχιόλι-γούρι HO HO HO

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στον Αϊ Βασίλη, σίγουρα το βραχιόλι γούρι HO HO HO θα σε κάνει να χαμογελάσεις! Μπορείς να γράψεις το δικό σου μήνυμα χαράς και να το φοράς όλο το χρόνο! Do you believe in Santa?

Δες το ΕΔΩ

Κολιέ-γούρι Nine

Λέγεται, ότι ο αριθμός 9, είναι ο αριθμός της σοφίας και της ολοκλήρωσης. Ένα σύμβολο γούρι, για τη νέα χρονιά αλλά και για κάθε μέρα!

Δες το ΕΔΩ

 

Χειροποίητο βραχιόλι-γούρι Unlock

Ευχή, όχι μόνο για τις γιορτές αλλά για να σε ακολουθεί πάντα. Ξεκλείδωσε τα όνειρά σου και αφέσου εκεί που θα σε ταξιδέψουν.

Δες το ΕΔΩΒραχιόλι-γούρι Day Dreamer

Ονειρέψου με τα μάτια ανοιχτά και ταξίδεψε νοητά, εκεί που ξέρεις ότι η καρδιά σου θα χαμογελάσει.

Δες το ΕΔΩ

Ανακάλυψέ τα όλα στη συλλογή Lucky Charms Collection της 3rdFloor

 
935 total views, 2 views today

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon20