Ενεργειακό μασάζ: Είναι η εναλλακτική απάντηση στην ίαση των προβλημάτων υγείας;

Χαλαρωτικά αγγίγματα, μετάδοση θετικής ενέργειας, ψυχική εξισορρόπηση και αρμονία. Το ενεργειακό μασάζ προέκυψε στην Ανατολή και μεταδόθηκε κρυφά ( αυτή είναι η λέξη-κλειδί!) από τον δάσκαλο στον μαθητή για πολλούς αιώνες. Προφανώς, για αυτό το λόγο, η σύγχρονη ιατρική γνωρίζει ελάχιστα για αυτό.

Τι είναι

Το ενεργειακό μασάζ είναι μια σειρά από ειδικές κινήσεις που επιτρέπουν την πλήρωση του σώματος με ενέργεια, την αποκατάσταση και εναρμόνιση της ροής ενέργειας στο ανθρώπινο σώμα μέσω των ενεργειακών διαύλων, εξαλείφοντας τις ενεργειακές και σωματικές διαταραχές.

Τι πρέπει να ξέρεις

Κάθε σώμα, εκτός από το φυσικό κέλυφος, έχει επίσης ένα ενεργειακό σώμα. Η κατάσταση του ενεργειακού πεδίου εξαρτάται από την κατάσταση της αύρας του ατόμου. Αυτό το πεδίο σχηματίζεται από την λειτουργιά των ενεργειακών κέντρων, που ονομάζονται τσάκρα (για να μην φοβίσω τους περισσότερους με τέτοια περίεργη λέξη, που προφανώς κάποιοι από εσάς, την ακούτε για πρώτη φορά, μπορείτε να μείνετε στην ονομασία «ενεργειακά κέντρα»,-έτσι είναι πιο εύκολα να συνειδητοποιείτε… Μιλάμε για ιδιαίτερα σημαντικά πράγματα!).

Κάθε τσάκρα συνδέεται με ορισμένα εσωτερικά όργανα. Όταν η ενέργεια δεν είναι αρκετή, εμφανίζεται μια ασθένεια. Επομένως, από τη στιγμή που υπάρχει μια τέτοια σχέση, για να θεραπεύσει κάποιον, είναι απαραίτητο να ενεργεί σε αυτόν ως σύνολο, χωρίς να χωρίζει σε σωματικό και ενεργειακό σώμα. Να αποκαταστήσει την λειτουργιά των τσάκρων και να ενισχύσει την ενέργεια ενός ατόμου μπορεί να το κάνει μόνο το ενεργειακό μασάζ.

Το ενεργειακό μασάζ είναι πιο δύσκολο και «μαλακότερο» από ένα κλασικό. Η πρόσκρουση στον ιστό (κύτταρα) γίνεται μέσα από τα χέρια του θεραπευτή εξαιτίας παλμών και χωρίς μικροτραυματισμούς. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η ενέργεια κατευθύνεται σε κάθε κύτταρο, σε κάθε όργανο στις απαραίτητες δονήσεις, ώστε να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία και να ξυπνήσουν οι φυσικές δυνάμεις του ανθρώπου. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να βλάψει, καθώς έρχεται και απορροφάται στο ποσό που χρειάζεται το σώμα. Αυτές οι δονήσεις (κύματα) επιταχύνουν τον μεταβολισμό και ενεργοποιούν ένα μηχανισμό αυτοθεραπείας.

Είναι πολύ σημαντικό ο ασθενής πρέπει να είναι ήρεμος και χαλαρός. Εάν είναι κλειστός, φοβισμένος ή δεν εμπιστεύεται τον θεραπευτή, τότε η ροή της θεραπευτικής ενέργειας δεν μπορεί να διεισδύσει μέσα σε αυτό το μπλοκ και η θεραπεία δεν συμβαίνει.

Δεδομένου ότι η ενέργεια του θεραπευτή χρησιμοποιείται για τη διαδικασία θεραπείας, ο θεραπευτής πρέπει να είναι πηγή ΑΓΝΗΣ και ΥΨΗΛΗΣ ενέργειας: πρέπει να έχει ανοιχτή καρδιά, πρέπει ειλικρινά να θέλει να βοηθήσει τον ασθενή, να «δουλεύει» πολύ με τον εαυτό του, να είναι πνευματικός, ενεργός και φυσικά υγιής.

Πότε να κάνεις ενεργειακό μασάζ

Ο καλύτερος χρόνος για ένα γενικό ενεργειακό μασάζ είναι το απόγευμα. Ο βέλτιστος χρόνος είναι από 40 λεπτά έως 1 ώρα και 30 λεπτά, 10-15 συνεδρίες.

Τι σου προσφέρει

Το ενεργειακό μασάζ ανακουφίζει από τον πόνο και την κούραση, αφαιρεί τις τοξίνες, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα . Το σώμα απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, αποκαθίσταται η εργασία όλων των κυττάρων και οργάνων που λειτουργούσαν εσφαλμένα. Η χρήση αυτής της μεθόδου σας επιτρέπει να διατηρείτε την υγεία στο φυσικό σώμα και επίσης να βελτιώνετε την κατάσταση της ανθρώπινης ενέργειας. Η πρακτική δείχνει ότι οι άνθρωποι που ασκούν ενεργειακό μασάζ, βελτιώνουν όχι μόνο τη σωματική υγεία, αλλά και την προσωπική ζωή, την οικονομική κατάσταση… Αυτό συμβαίνει επειδή ένα άτομο είναι γεμάτο με φυσική ενέργεια, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση σε όλες τις τομείς της ανθρώπινης ζωής. Είναι σημαντικό!

 

693 total views, 6 views today

Please follow and like us:
0
LILIYA SMYRNAKI

LILIYA SMYRNAKI

H Λίλια Σμυρνάκη είναι ιδιοκτήτρια του LILUX SalonPRO και Beauty Editor του fashionwellnes.gr. Μετρώντας, ήδη, 10 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με την αισθητική και τη κοσμετολογία και επενδύοντας χρόνο και χρήματα αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό της χώρο προσφέροντας στον κόσμο υγεία και ομορφιά.