Λάβε μέρος στο μοναδικό event όπου η Μόδα αγκαλιάζει την Τέχνη

Η ζωή ενός νέου δημιουργού είναι αφιερωμένη στην τέχνη του. Μόνο εσύ γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις το ταλέντο σου, τις δημιουργίες σου, και την υλοποίηση της έμπνευσης σου, στο κοινό.

Πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και καταπόνησης καθώς  και η επιθυμία σου να αναδείξεις το ταλέντο σου, θα βρουν βήμα στο μοναδικό event για τα ελληνικά δεδομένα όπου η Mόδα αγκαλιάζει τη Τέχνη και προβάλλει αποκλειστικά τα νέα ταλέντα.

Για να αρχίσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα δεν έχεις παρά να συμμετέχεις στο 7ο NGFL -New Generation Fashion Lines, που τα τελευταία χρόνια δίνει την ευκαιρία σε fashion & jewels designers καθώς και σε νέους καλλιτέχνες γενικότερα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ένα event ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Σε ένα ιδιαίτερο σημείο της Αθήνας , το παλαιό μεταξουργείο στο Βοτανικό, στον πολυχώρο Αθηναίς, στις 5 & 6 Οκτωβρίου έρχεται the talk of the town!

Εντυπωσιακά catwalks S/S2020 graduate’s fashion, installations art από jewels and accessories designers και exhibition art από νέους καλλιτέχνες συνθέτουν την εικόνα της πιο φρέσκιας και μοντέρνας διοργάνωσης για τους λάτρεις της μόδας και της τέχνης.

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα στους νέους δημιουργούς που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους, δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ!

Quick info

Πότε: 5 & 6 Οκτωβρίου

Που: Πολυχώρος Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα

Διοργάνωση: Stalexpo

Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr
489 total views, 3 views today

Please follow and like us:
error0