Νέα δεδομένα με το παγκάκι διαλογισμού από 30 Νοεμβρίου 2018!

Αν ενδιαφέρεσαι να δοκιμάσεις  τον τρόπο που ο διαλογισμός μπορεί να μειώσει το άγχος, να βελτιώσει τη συγκέντρωση και να δώσει διέξοδο ή λύση σε πολλά θέματα δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις την πρακτική.

Πέρα από τη δέσμευση για μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού, υπάρχουν κάποια πρώτα βήματα για όσους τώρα ξεκινάνε. Στην αρχή υπάρχουν προκλήσεις όπως σωματική δυσφορία σε σχέση με μια ξεκούραστη θέση.

Η επιλογή του κατάλληλου μαξιλαριού, εκτός από τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος και την άνεση, απασχολεί αρκετούς.

To μαξιλάρι διαλογισμού ανανεώνεται από την καναδική εταιρία OmBase και παίρνει την πιο σύγχρονη μορφή του η οποία μεταφράζεται σε έναν πολυλειτουργικό πάγκο διαλογισμού και γιόγκα. Πλήρως ρυθμιζόμενο, φορητό και χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά και κοινωνικά συνειδητές μεθόδους και υλικά, το OmBase είναι μια νέα προσέγγιση στα παραδοσιακά μαξιλάρια διαλογισμού. Με ένα καινοτόμο σχεδιασμό που εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το OmBase μπορεί να σε υποστηρίξει για να δημιουργήσεις χώρο στο μυαλό σου, στο σώμα σου και στη ζωή σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3+1 Self-Care εφαρμογές ευεξίας που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή

Στόχος της εταιρίας είναι να κάνει τον διαλογισμό περισσότερο εύκολο και άνετο καθώς οι άνθρωποι της εταιρίας πιστεύουν ότι ο διαλογισμός πρέπει να είναι προσβάσιμος για όλους ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματος, την ηλικία ή το επίπεδο ευελιξίας. Αυτή η σύγχρονη τεχνολογία “υποστήριξης του σώματος” κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και της γιόγκα στοχεύει στην ενθάρρυνση του αυξανόμενου αριθμού επαγγελματιών και ερασιτεχνών σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με αυτά.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει το #MeditationMovement μια ηλεκτρονική πρωτοβουλία η οποία χρησιμοποιεί ένα ενδιαφέρον βίντεο για να επικοινωνήσει την διαφορετικότητα των ανθρώπων που διαλογίζονται και τα οφέλη που λαμβάνουν από τις πρακτικές τους.

#MeditationMovement #OmBase

Gepostet von OmBase Meditation Benches am Dienstag, 31. Juli 2018

 

Θα κυκλοφορήσει 30 Νοεμβρίου 2018.

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις,σεμινάρια Wellness και Yoga Retreats!

Για να βοηθήσουν στην κυκλοφορία του πρώτου προϊόντος τους στην αγορά, η OmBase θα ξεκίνησει μια εκστρατεία Kickstarter από την 1η Νοεμβρίου. Η εκστρατεία θα δώσει την ευκαιρία να παραγγείλεις ένα OmBase σε τιμή σημαντικά μικρότερη από τη λιανική. Το προϊόν αναμένεται να αρχίσει  να αποστέλλεται το Δεκέμβριο για να φτάσει στα χέρια σου μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για περισσότερα σχετικά με το OmBase, επισκέψου  τη σελίδα στο www.ombase.ca

Kάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλες τις νέες δημοσιεύσεις!

731 total views, 2 views today

Please follow and like us:
error15
fb-share-icon20
Ioanna Ioannidou

Ioanna Ioannidou

H Ιωάννα Ιωαννίδου είναι Content Writer και Διορθώτρια Κειμένων ενώ καλλιεργεί την περιβαλλοντική της συνείδηση καθημερινά. Γράφει για όλα τα θέματα που αφορούν την πράσινη ατζέντα όπως βιώσιμη μόδα, διαλογισμός, γιόγκα, ταξίδια και εναλλακτικές θεραπείες καθώς πιστεύει σε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης που υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να αποκτήσει μια πιο πράσινη, οικολογική στάση ζωής μειώνοντας αισθητά το άγχος από την καθημερινότητα. Εξασκείτε στη Yoga και μαθαίνει Thai Massage.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *