Ποιο είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ για να απελευθερώσετε θετική ενέργεια στο χώρο σας;

Μπορείτε να πάρετε αρνητική ενέργεια από τους ανθρώπους που συναντάτε και τα πράγματα που αγγίζετε;  Ας δούμε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια.

Ίσως η ακόλουθη κατάσταση να σας εκφράζει: γνωρίζετε ότι η προσωπική σας ανάπτυξη προϋποθέτει τη θετική κατάσταση του νου αλλά κυριολεκτικά περιβάλλεστε από αρνητικούς ανθρώπους και κακούς κραδασμούς.

Ένα τελετουργικό καθαρισμού με φασκόμηλο μπορεί να είναι το στοιχείο που θα σας επιτρέψει να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια και να σας αναζωογονήσει. Μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις επιβλαβείς ενέργειες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας αντικαθιστώντας τες με καλά κύματα ενέργειας και θετικές δονήσεις.

Αιώνες πίσω, διάφοροι πολιτισμοί έχουν ασκήσει την καύση βοτάνων για να απαλλαγούν από τα κακά πνεύματα. Η χρήση θυμιάματος μπορεί εύκολα να εντοπιστεί σε όλη την Ανατολή και χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα.

Πώς να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια

Πρέπει να κατανοήσουμε πως τόσο η αρνητική όσο και η θετική ενέργεια γύρω μας υπάρχει και πρέπει να πάρουμε μέτρα ώστε να τονώσουμε τη θετική ενέργεια με απλές, πρακτικές μεθόδους.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίσουμε την αρνητική ενέργεια είναι η καύση φασκόμηλου. Η χρήση του αποξηραμένου λευκού φασκόμηλου είναι μια αμερικανική πρακτική των ιθαγενών της Αμερικής που συνήθιζαν να απομακρύνουν οποιαδήποτε ασθένεια, κακό ή οργή με τον καπνό του φασκόμηλου.

Αφήνουμε τον καπνό να φτάσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού ενώ έχουμε τα παράθυρα ανοιχτά ώστε να μπορέσει η αρνητική ενέργεια να φύγει αφήνοντας συγχρόνως  να τρέχει νερό από τις βρύσες για λίγα λεπτά.

Ξεκινήστε από την πόρτα του σπιτιού σας και στη συνέχεια μετακινηθείτε από δωμάτιο σε δωμάτιο εστιάζοντας στις γωνίες κινούμενοι αντίθετα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Καθαρίστε ενεργειακά όλα τα παράθυρα, τις πόρτες, τις ντουλάπες και τα αντικείμενα που νιώθετε πως έχουν συσσωρεύσει κακή ενέργεια.

Σίγουρα το αποξηραμένο λευκό φασκόμηλο έχει μια ιδιαίτερη μυρωδιά όταν καίγεται.

Χρησιμοποιήστε αποξηραμένα ή φρέσκα φύλλα υψηλής ποιότητας από λευκό φασκόμηλο που θα προμηθευτείτε από κάποιο βιολογικό κατάστημα ή το σούπερ μάρκετ.

Αντί για καύση μπορείτε να βυθίσετε τα φύλλα του φασκόμηλου σε ένα μπολ με ζεστό νερό και να αφήσετε να εξατμιστεί.

Γιατί να προτιμήσω φασκόμηλο

Ο καπνός του φασκόμηλου προορίζεται για να θεραπεύσει, να καθαρίσει το μυαλό και το σώμα και να μας απαλλάξει από κάθε αρνητική ενέργεια που συναντάμε στη ζωή μας. Το φασκόμηλο έχει μια ηρεμιστική επίδραση στα νεύρα μας.

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις,σεμινάρια Wellness και Yoga Retreats!

Το άρωμα του φασκόμηλου αυξάνει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο προκαλώντας χαλάρωση της έντασης των μυών. Επίσης, ο καπνός αλλάζει την μοριακή δομή του αέρα και της ενέργειας παράγοντας ένα αισθητό αποτέλεσμα καθαρισμού και φρεσκάδας. Το γεγονός ότι η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται με το ένστικτο και τη μνήμη ενώ έχει αποδειχθεί πως η καύση γενικότερα sticks καταπολεμά συναισθήματα θυμού, φόβου και απογοήτευσης το κρίνουν αποτελεσματικό.

Πότε να καθαρίσετε το χώρο σας με φασκόμηλο

  • Όταν μετακομίζετε σε έναν καινούριο χώρο ή ξεκινάτε μια δουλειά, ακόμη και τη δική σας επιχείρηση.
  • Πριν και μετά την επίσκεψη ενός επισκέπτη που σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα.
  • Πριν το διαλογισμό σας.
  • Μετά από ένα ατύχημα, επέμβαση ή ασθένεια.
  • Όταν επιστρέφετε στο σπίτι από πολυσύχναστες συγκεντρώσεις/ μέρη.
  • Μετά από ένα αγχωτικό γεγονός.
  • Μετά από ένα διαζύγιο ή το τέλος μιας σχέσης.

Προειδοποίηση

Προσοχή και κοινή λογική. Στην πράξη εξετάστε όλες τις παραμέτρους και να είστε προσεκτικοί. Μην αφήσετε τη φλόγα χωρίς επιτήρηση και προσέξτε τη διαδικασία.

Ο ενεργειακός καθαρισμός ενός χώρου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται χρόνο και συστηματική φροντίδα. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε να καθαρίσετε ενεργειακά το χώρο σας θα φέρει περισσότερη ροή στη ζωή σας!

1,769 total views, 4 views today

Please follow and like us:
0
Ioanna Ioannidou

Ioanna Ioannidou

H Ιωάννα Ιωαννίδου είναι Content Writer και Διορθώτρια Κειμένων ενώ καλλιεργεί την περιβαλλοντική της συνείδηση καθημερινά. Γράφει για όλα τα θέματα που αφορούν την πράσινη ατζέντα όπως βιώσιμη μόδα, διαλογισμός, γιόγκα, ταξίδια και εναλλακτικές θεραπείες καθώς πιστεύει σε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης που υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να αποκτήσει μια πιο πράσινη, οικολογική στάση ζωής μειώνοντας αισθητά το άγχος από την καθημερινότητα. Εξασκείτε στη Yoga και μαθαίνει Thai Massage.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *