Πώς θα αποκτήσεις γεμάτα, σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο

Τα υγιή, γεμάτα χείλη δεν θέλουν κόπο ούτε αισθητική παρέμβαση, αλλά μερικά μυστικά ομορφιάς που ίσως γνωρίζεις ήδη αλλά δεν τα εφαρμόζεις.

Ας ξεκινήσουμε από την απολέπιση ή κοινώς scrub. Κάνεις στο σώμα σου και στο πρόσωπό σου αλλά τα χείλη σου είναι το μόνο αδικημένο σημείο.

Μία με δύο φορές την εβδομάδα οφείλεις να χαρίζεις στα χείλη σου την περιποίηση που τους αξίζει και η απολέπιση είναι η ιδανική αρχή. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αποκαλύπτοντας τα πιο μαλακά χείλη από κάτω.

Η όψη τους θα είναι πιο υγιής και πιο λεία και τα χείλη σου είναι έτοιμα να δεχτούν την απαραίτητη ενυδάτωση, και όλα αυτά μπορείς πλέον να τα κάνεις με ένα προϊόν, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί όμορφα και απαλά χείλη.

MF_MIRACLEPREPLIPSCRUB

Το νέο Max Factor Miracle Prep Lip Scrub είναι πράγματι ένα θαύμα! Περιέχει έναν ενυδατικό εσωτερικό πυρήνα με Candelilia και κερί μέλισσας, καταπραϋντικό έλαιο από σπόρο Jojoba και ένα εξωτερικό περίβλημα scrub με ζάχαρη.

Το διπλό αυτό προϊόν συντελεί στη δημιουργία μιας υγιούς βάσης, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα χείλη θα αποκτήσουν την καλύτερη τους εμφάνιση!

Εxtra tip: Θα δεις μεγάλη διαφορά στην εφαρμογή και στη διάρκεια του κραγιόν σου!

To νέο Miracle Prep Lip Scrub & Moisture διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Please follow and like us:
0