Το Catwalk που έφερε την επανάσταση στο φετινό AXDW


Σε έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους της Αθήνας, στο Zάππειο, στο πλαίσιο του θεσμού της ελληνικής μόδας AXDW 2019, το ελληνικό luxury activewear brand BAYA παρουσίασε τη νέα συλλογή EPISODE V “BODYREVOLUTION” με ένα Catwalk έξω από τα συνηθισμένα!

Το αναπάντεχο performance που έδωσαν τα μοντέλα επί σκηνής, έφερε την επανάσταση στην εβδομάδα μόδας AXDW, μεταφέροντας στους καλεσμένους τον παλμό και την ταυτότητα της νέας συλλογής.

Κάθε γυναίκα είναι δυνατή, όμορφη και μοναδική. Ανεξάρτητη και ικανή να καταφέρει κάθε της στόχο και κανένας δε μπορεί να τη σταματήσει.

Η BAYA είναι εσύ, εγώ, ο διπλανός σου. Η BAYA είναι μια sexy, δυναμική, θαρραλέα, ανεξάρτητη γυναίκα.

Μια γυναίκα που δεν θα δεχθεί να εκφοβιστεί από κανέναν αλλά και δεν θα σταθεί αμέτοχη στον εκφοβισμό που θα δεχτεί κάποιος ενώ είναι παρούσα. Η BAYA είναι η γυναίκα που είναι εξίσου όμορφη εξωτερικά όσο και εσωτερικά και ζει σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες.

Μια γυναίκα που θέλει να νιώθει και να είναι ελεύθερη σε κάθε της εμφάνιση, με επαναστατικό πνεύμα, όπως ακριβώς το μήνυμα της νέας συλλογής: #bodyrevolution.

Δημοσιογράφοι, fashion bloggers και εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το παρών σε αυτό το ανεπανάληπτο fashion show, παρακολούθησαν να συμπληρώνεται βήμα-βήμα πάνω στην πασαρέλα η εικόνα της πρωταγωνίστριας τoυ brand, με μια συλλογή που αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας.

Τα patterns, τα neon και το φλούο χρώματα, οι classy metallic μονοχρωμίες και animal prints αντικατοπτρίζουν το μήνυμα της νέας συλλογής με leggings και tops που προσαρμόζονται σε casual εμφανίσεις, hoodie και φόρμες αλλά και τη νέα σειρά swimwear.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της BAYA στο www.baya.gr
1,668 total views, 3 views today

Please follow and like us:
error0