Το πιο μακρύ ταξίδι μου Εγώ

Και καθώς το καλοκαίρι κυλά αργά και βασανιστικά μερικές φορές και εμείς νιώθουμε σαν άγρια βράχια που τα δροσίζουν τα κύματα αλλά που δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε μαζί τους, έρχεται επιτέλους ο Αύγουστος.

Ο μήνας που έχει ταυτιστεί με τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και τα βράχια σπάνε και γίνονται βότσαλα σε ένα απέραντο Αιγαίο. Το πιο όμορφο πέλαγος της Μεσογείου.

Kαι έτσι ξεκινάει το ταξίδι των διακοπών. Κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Κάθε φορά που ξεκινάμε για το δικό μας κρυφό παράδεισο χαράζουμε και μια εσωτερική πορεία. Με πυξίδα τις αισθήσεις και χάρτη το νου διανύουμε κάθε φορά ένα πολύ μεγάλο εσωτερικό ταξίδι.

Ξαπλωμένη στις παραλίες του Κρητικού μου παραδείσου θα μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και συναισθήματα που κυριεύουν το νου και την καρδιά με σκοπό να μας οδηγήσουν σε ιδέες, δράσεις, ταξίδια και περιπέτειες!

Γιατί τι θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτά;

Κάθε Αύγουστο μένω Ελλάδα.

Δεν μπορώ να διανοηθώ να βρίσκομαι άλλου! Ανήκω εδώ. Η ψυχή μου ηρεμεί εδώ. Μπαίνω σε αργή κίνηση και κάνω rewind και forward στο τώρα συνέχεια, σε ότι γίνεται όχι όμως στο τι θα γίνει ούτε στο τι έγινε. Αυτό θα καθοριστεί ακριβώς από τη στιγμή αυτή που είμαι πάνω στην άμμο. Το τωρινό μου θέλω θα είναι το μέλλον μου.

Μπορεί να είμαι θεωρητικά στατική με βλέμμα είτε στον ουρανό είτε στη θάλασσα αλλά διανύω μεγάλα εσωτερικά βήματα προς τις πιο μεγάλες μου επιθυμίες. Ανοίγω τον εαυτό μου προς τον κόσμο και τη ζωή, το σύμπαν όλο. Τότε μόνο εκείνη τη στιγμή νιώθω ότι ανήκω!

Τότε σαν αίσθηση αιωρούμαι και κοιτώντας απ’ έξω και από πάνω από μένα και ανεπηρέαστη τα πάντα, το βλέμμα μου αντικρίζει αυτά που θέλω. Οι διακοπές του Αυγούστου είτε οποίου άλλου μήνα είναι πολύ περισσότερο από μεθυστικές μυρωδιές, καταπληκτικές γεύσεις και δραστηριότητες. Είναι μια εσωτερική διαδρομή οραματισμού και διαλογισμού. Προορίζονται για να γνωρίσω καλύτερα εμένα. Ώστε να μάθω και να ζήσω καλύτερα για μένα και για τους γύρω μου.

Και ενώ μένω ακίνητη και αφιερώνω χρόνο στο τώρα και σε μένα βιώνω μια ευτυχία και δημιουργώ στο τώρα τον προορισμό μου. Βλέπω στο τώρα το μετά και το αποτυπώνω σα χάρτη στο νου και στην ψυχή μου. Γιατί αυτά τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και με τρέφουν.

Στο καλοκαιρινό μου ταξίδι λέω ναι, σε όσα περισσότερα μπορώ να γευτώ και να μαγευτώ είμαι ανοικτή ώστε αυτό το άνοιγμα να το διατηρήσω όσο πιο πολύ μπορώ στο χρόνο με στόχο να είμαι έτσι για πάντα.

Δεν είναι τυχαίο που το 80% της σύστασης μας είναι νερό. Νερό θέλω να είμαι και να ρέω συνεχώς, να συνδέομαι με τη γη μου, με το δικό μου παράδεισο, έναν από τους ωραιότερους στο σύμπαν!

Both and more

 

977 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0
Mia Evgeniadou

Mia Evgeniadou

Η Μία Ευγενιάδου είναι Μηχανικός Κλωστοϋφαντουργίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Μόδας δημιουργώντας το Showroom10, το πρώτο showroom μόνο με Έλληνες σχεδιαστές -τους οποίους οδηγεί στην επιτυχία έχοντας ως κριτήριο την εμπορικότητα και τη γνησιότητα του κάθε brand. Το ευ ζην και η καλή φυσική κατάσταση ήταν και είναι το μεγαλύτερο πάθος της. Πιστεύει πως το πιο δυνατό fashion trend είναι να είσαι καλά, ισορροπημένος, δυνατός, διαφορετικός και να «θαυμάζεις» τον εαυτό σου με το να είσαι αυτό-παρακινούμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *