Τσάι του βουνού: 4+1 ελληνικά brands που εμπνέονται απευθείας από την ελληνική φύση!

Ανήκεις στα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που καταναλώνουν τουλάχιστον μία κούπα τσάι την ημέρα; Ανάμεσα σε ένα φλιτζάνι τσάι με τη μορφή εγχύματος ή αφεψήματος σε ποιο θα υποκύψεις;

Υπάρχουν 3.000 είδη τσαγιού με διαφορετικά ονόματα και περιοχή προέλευσης.

Ένα από τα καλύτερα τσάγια στον κόσμο είναι το ελληνικό τσάι του βουνού που βρίσκεται παντού στην Ελλάδα. Συνήθως, βράζεται και σερβίρεται με λίγο ελληνικό μέλι ή μερικές σταγόνες λεμονιού, κανέλα αλλά και σκέτο. Με τζίντζερ για τους πιο απαιτητικούς. Με κάποιο πρόσθετο ή χωρίς οι λάτρεις του τσαγιού το απολαμβάνουν όλο το χρόνο.

Ακόμη και για όσους είναι εθισμένοι στον καφέ ή αξία ενός ελληνικού τσαγιού είναι μια μοναδική εμπειρία.

Η ανακάλυψη ελληνικών εταιριών που παράγουν υψηλής ποιότητας ελληνικό τσάι σε διάφορα μέρη της χώρας μας είναι πέρα από κάθε μόδα. Η απαλή, βελούδινη υφή του προσδίδει ένα πολύ ωραίο, αρωματικό και φρέσκο στο στόμα αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε τo τσάι του βουνού που θα σου χαρίσει απόλαυση και ευεξία κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκεί να ανακαλύψεις ένα από τα ακόλουθα:

Τσάι του βουνού Thea Terra με ευεργετικές ιδιότητες

Ένα τσάι που πρέπει να συμπεριλάβουμε στις καθημερινές μας συνήθειες. Εκτός από τις ευεργετικές του ιδιότητες, την αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης υπόσχεται να σου χαρίσει όλα τα αρώματα, τη γεύση και τα πολύτιμα συστατικά του αρκεί να το δοκιμάσεις.

Η στροφή στον υγιεινό τρόπο ζωής μάς ενθαρρύνει να συμπεριλάβουμε το κλασικό τσάι του βουνού στο ημερήσιο μας διατροφολόγιο δίνοντας τη θέση που του αξίζει!

Η εταιρία Thea Terra ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2016, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενης μελέτης και έρευνας. Ο Δημήτρης Κατσίμπας και η Ελίνα Δαϊόγλου έφτασαν στα όρια Γρεβενών και Καλαμπάκας, όπου έστησαν με μεράκι την Thea Terra, μια μονάδα βιολογικής παραγωγής και διάθεσης τσαγιού, θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Καλλιεργούν, μαζεύουν και συσκευάζουν χωρίς καμία πρόσθετη επεξεργασία εξαιρετικής ποιότητας τσάι του βουνού, από δικές τους καλλιέργειες στη Β. Ελλάδα, με μοναδικό άρωμα που υπόσχεται την ύψιστη απόλαυση, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες. Όλες οι διαδικασίες επιτυγχάνονται με τον απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και το ίδιο το προϊόν.

Γνώρισε το τσάι Thea Terra!

Τσάι του Βουνού KTIMA S.& V. GKOLEZAKIS – καλλιέργεια με αυστηρά βιολογικό τρόπο

Το τσάι του βουνού, ήδη από αρχαιοτάτων χρόνων, χρησιμοποιούταν στη λαϊκή θεραπευτική από διάφορους λαούς της Μεσογείου. Τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί κάτω από το επιστημονικό μικροσκόπιο με στόχο την εξακρίβωση της θετικής του επίδρασης στον οργανισμό.

Το τσάι του βουνού προστατεύει την υγεία ενώ έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Η KTIMA S.& V. GKOLEZAKIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ασχολείται με τις βιολογικές καλλιέργειες. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 2012, διαθέτοντας αρχικά 3 στρέμματα για την παραγωγή αρωματικών φυτών ενώ σήμερα λόγω αυξημένης ζήτησης αλλά και αγάπης για τα βιολογικά προϊόντα, έφτασε να καλλιεργεί 40 στρέμματα, ως επί το πλείστον, τσάι του βουνού.

Γνώρισε το τσάι KTIMA S.& V. GKOLEZAKIS!

Τσάι του βουνού Klio -παράγουμε βότανα στο φυσικό τους περιβάλλον

Ένα τσάι του βουνού αγνό και αναλλοίωτο με γεύση που δεν δημιουργείτε από φρουτώδεις εγχύσεις, που συνήθως έχουν ελάχιστα οφέλη για την υγεία. Η εταιρία παράγει βότανα εξαιρετικής ποιότητας από το μοναδικό περιβάλλον καλλιέργειας των λόφων και των βουνών της Ελλάδας.

Η προστιθέμενη αξία του Kliotea  είναι ότι τα βότανα παράγονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το τσάι Klio είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσεις την καθημερινή σου πρόσληψη φυτοθρεπτικών συστατικών και να συμπληρώσεις τον υγιεινό σου τρόπο ζωής.

Γνώρισε το τσάι Kliotea!

Βιολογικό τσάι του βουνού «Αίολος» Tea Odyssey

H προτροπή, εδώ και χιλιάδες χρόνια, του Ιπποκράτη να προλαμβάνουμε αντί να θεραπεύουμε επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα. Η φύση με τα προϊόντα της, παραμένει με διαφορά το καλύτερο «φαρμακείο», και ταυτόχρονα ο σοφότερος τρόπος να θωρακίζουμε τον εαυτό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα από όλες σχεδόν τις νόσους του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Οι παραπάνω λόγοι με σαφές επιρροές από την ελληνική μυθολογία και το δυνατό διεθνώς γνωστό όνομα του, ώθησαν τους εμπνευστές στη δημιουργία του tea Odyssey.

Σκοπός των δημιουργών είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις με βιολογικό και μόνο τρόπο, εγκεκριμένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ και σε συνδυασμό με την “ασπίδα” των Ενεργών Μικροοργανισμών, καθώς και άλλων βιολογικών μέσων. Απώτερος στόχος της εταιρίας, είναι η γνωριμία και η ένταξη στην ημερήσια διατροφή μας γενικώς των διεθνώς αναγνωρισμένων υπερτροφών και βοτάνων, και όχι μόνο του τσαγιού.

Γνώρισε το τσάι tea Odyssey!

Εκτός συνόρων

To Κalios Thé Des Montagnes (τσάι του βουνού) διαδίδει την κουλτούρα του τσαγιού στο εξωτερικό μέσα από φύλλα τσαγιού μαζεμένα με το χέρι στην Ελλάδα και στη συνέχεια αποξηραμένα στη σκιά για να διατηρήσουν όλα τα αρώματά τους.

Γνώρισε το Κalios Thé Des Montagnes!

Cover photo @Dominik Martin

1,533 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *