Βρήκαμε τις cruelty free βλεφαρίδες που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά

Θέλεις εντυπωσιακό και ξεκούραστο βλέμμα χωρίς μακιγιάζ ή ιδιαίτερο κόπο; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις τις Sweed Lashes, τις cruelty free ψεύτικες βλεφαρίδες που δε θα θέλεις να τις αποχωριστείς!
Τι πρέπει να ξέρεις

Όλη η συλλογή Sweed Professional Lashes  είναι από 100% cruelty free φυσική τρίχας βλεφαρίδες και σχεδιάζεται από τις διασημότερες επαγγελματίες make up artists, την Gabriella Elio. Ακόμα και η συσκευασία τους είναι από ανακυκλώσιμο χαρτί και PET-πλαστικό, το οποίο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

 

Θα τις βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και σε μια ευρεία και εκλεπτυσμένη collection για να μπορείς να τις φοράς σε κάθε εμφάνιση σου, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ.

Οι βλεφαρίδες Sweed Lashes, διαθέτουν μία μοναδική, βαμβακερή τρέσα για εύκολη τοποθέτηση και τέλεια εφαρμογή.

Όλες οι ψεύτικες βλεφαρίδες Sweed Lashes, έχουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα, αποκλειστικά φυσική τρίχα από δωρητές μαλλιών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.

Η κόλα πωλείται ξεχωριστά και είναι απολύτως ακίνδυνη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι super αποτελεσματική.

 

Είτε επιλέξεις την τρέσα είτε τα τουφάκια το αποτέλεσμα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

Που θα τις βρεις 

Οι Sweed Lashes® διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, στα καταστήμaτα attica καθώς και σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και η τιμή τους είναι στα 15€.

Website: www.sweedlashes.com
Social Media: @Sweedlashesgreece

274 total views, 1 views today

Please follow and like us:
0