TEAM

Συντακτική Ομάδα

Ioanna Ioannidou
Wellness Editor
H Ιωάννα Ιωαννίδου γράφει για όλα τα θέματα που αφορούν την πράσινη ατζέντα όπως βιώσιμη μόδα, διαλογισμός, γιόγκα, ταξίδια και trends καθώς πιστεύει σε έναν ολιστικό τρόπο σκέψης που υιοθέτησε τα τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να αποκτήσει μια πιο πράσινη, οικολογική στάση ζωής μειώνοντας αισθητά το άγχος από την καθημερινότητα.
Mia Evgeniadou
Wellness Editor
Η Μία Ευγενιάδου τα τελευταία δέκα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Μόδας δημιουργώντας το Showroom10. Το ευ ζην και η καλή φυσική κατάσταση ήταν και είναι το μεγαλύτερο πάθος της. Πιστεύει πως το πιο δυνατό fashion trend είναι να είσαι καλά, ισορροπημένος, δυνατός, διαφορετικός και να «θαυμάζεις» τον εαυτό σου με το να είσαι αυτό-παρακινούμενος.
Owner
Elisavet Calbari
Ψυχοθεραπεύτρια

Η Ελισσάβετ είναι Νευροψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στις μεθόδους Biofeedback, και ιδρύτρια της εταιρείας Self Balance.  Έχει δημιουργήσει εξατομικευμένα προγράμματα Brain Fitness που έχουν βραβευθεί με ιδιαίτερα αποτελέσματα ως προς το άγχος, την επίδοση και διαχείριση των συναισθημάτων στην καθημερινότητα.

Self Balance
Maria Tsolakelli
Dietician
H Μαρία Τσολακέλλη έχει πτυχίο Διαιτολογίας-Διατροφής από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στην Εφαρμοσμένη Διατροφή από το Oxord Brookes University. Είναι κάτοχος του πιστοποιητικού εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία από το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED/ΚΕΑΔΔ) και στην Διατροφή και Καρδιαγγειακά νοσήματα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης εκπαιδευθεί στην χρήση της δίαιτας χαμηλής σε FODMAP’s για την αντιμετώπιση λειτουργικών γαστρεντερικών νοσημάτων από το King’s College London.
Alkistis Palidou
Dietician

Η Άλκηστη Παλίδου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με τον αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Τίτλο (Ms) από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μέλος του Συλλόγου Διαιτολόγων των Βρυξελλών. Έχει εντρυφήσει στην Ιστορία της Διατροφής στην Ελλάδα ενώ παρακολουθεί και εξετάζει τα σύγχρονα διατροφικά ρεύματα (Vegan, Ωμοφαγία, Palaio, Ιπποκράτειος- Διατροφή, Σούπερ-Τροφές).

Androniki Kolovou
Food Editor
H Ανδρονίκη Κολοβού είναι Food Editor -και όχι μόνο. Εμπνέεται από τις μυρωδιές και τα χρώματα της ελληνικής γης και αναζητά την καλύτερη διατροφή του κόσμου. Διαβάζει με μανία για κάθε νέο food trend και πριν γράψει για κάτι, το έχει κάνει πράξη στην κουζίνα της.
Katia Andreou
Yoga Instructor and Jewelry Maker
Η Κάτια Ανδρέου πιστεύει ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται και στόχος της είναι μέσα από τα άρθρα της στο FASHION WELLNESS να εμπνεύσει τους αναγνώστες να υιοθετήσουν έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής. Εκτός από τη διδασκαλία της yoga δημιουργεί και ενεργειακά κοσμήματα όπως mala beads.
Katerina Manolaraki
Wellness Editor

Η Κατερίνα Μανωλαράκη γράφει για όσα αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη της μόδας, αναζητά όλα τα νέα σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογίες που βρίσκουν εφαρμογές στο fashion και αναζητά απαντήσεις στις σχέσεις της μόδας με την οικολογία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αειφόρο περιβαλλοντική ανάπτυξη.

Giota Tsouka
Beauty Editor
Η Γιώτα Τσούκα είναι Beauty Editor του fashionwellness.gr και λατρεύει οτιδήποτε αφορά την ομορφιά. Γράφει για όλα τα θέματα που αφορούν τη γυναικεία ομορφιά καθώς πιστεύει ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, παρά μόνο γυναίκες που δεν ξέρουν πόσο όμορφες είναι. Το πάθος της είναι να ανακαλύπτει όμορφα πράγματα και μυστικά που θα σας κάνουν ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές.
Ioanna Laoumtzi
Fitness Editor
Η Ιωάννα Λαουμτζή είναι owner του IL Exclusive Fitness Gym και Fitness and Sports Editor του fashionwellnes.gr. Είναι πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών. Πιστεύει ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό και γενικότερα με την άσκηση αποτελεί μια μοναδική εμπειρία μέσα από την οποία μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θέλεις αρκεί πρώτα να εκτιμήσεις αυτό, που ήδη έχεις.
OwnerOwnerOwner
Rena Paschali
Wellness Editor
H Ρένα Πασχάλη αναζητά νέα ταλέντα στο χώρο της μόδας. Το FASHION WELLNESS είναι για εκείνη ένα ακόμα στάδιο που συνδυάζει μια σειρά από δημοσιογραφικές γνώσεις κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα.
LILIYA SMYRNAKI
Beauty Editor
H Λίλια Σμυρνάκη είναι ιδιοκτήτρια του LILUX SalonPRO και Beauty Editor του fashionwellnes.gr. Μετρώντας, ήδη, 10 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με την αισθητική και τη κοσμετολογία και επενδύοντας χρόνο και χρήματα αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό της χώρο προσφέροντας στον κόσμο υγεία και ομορφιά.
OwnerOwnerOwner
Maria Kofidou
WELLNESS EDITOR

 

και άλλοι ειδικοί επιστήμονες, διατροφολόγοι.