[Βίντεο] Ποια είναι η συνήθεια των αρχαίων Ελλήνων που συμβάλλει στην αναζωογόνηση μας;

H λουτρική θεραπεία γεννήθηκε στην Ελλάδα, στην αρχαία Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης συνιστούσε τη λουτρική θεραπεία και τη μάλαξη στους πολεμιστές πριν και μετά τη μάχη προς αποκατάσταση του σώματος.

Η ιστορία και ο θεραπευτικός λόγος του νερού συμβάλλουν στην αναζωογόνηση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος.

Το χαμάμ είναι μια από τις παλαιότερες ιεροτελεστίες καθαρισμού και εξαγνισμού παγκοσμίως. Η εμπειρία της λουτρικής περιποίησης από την Ανατολή εξαγνίζει το σώμα και την ψυχή.

Το χαμάμ είναι μια διαχρονική αξία και συνεχίζει να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου καθώς αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους επιθυμούν υγεία και ευεξία σε συνδυασμό με ένα ταξίδι αισθήσεων στον χρόνο.

Tο καλύτερο Χαμαμ της Ευρώπης στο κέντρο της Αθήνας

Κοντά στο κέντρο της ιστορικής παλιάς πόλης της Αθήνας που οδηγεί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, βρίσκεται ένας μοναδικός χώρος εξαγνισμού, φιλοξενίας και καθαρισμού σώματος, ψυχής και πνεύματος το Polis Hammam.

Στο Polis Hammam θα βρείτε τον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με τον εντυπωσιακό τρούλο, τον πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο, τις σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά από τις παραδοσιακές βρύσες, όπου γίνεται όλη η ιεροτελεστία της Αυθεντικής Λουτρικής Περιποίησης, σε συνδυασμό με όλα τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά, καθώς και την απαραίτητη χαλάρωση σε ειδικούς χώρους, με τσάι, λουκούμι, γλυκό κουταλιού, φυσικούς χυμούς, ναργιλέ και…. ύπνο.

Το Polis Hammam ανακηρύχθηκε ως ένας από τους 20 καλύτερους χώρους ευεξίας στον κόσμο στην κατηγορία SPA AND WELLNESS από το Luxury Travel Guide, το εμβληματικό έντυπο που αφορά στις πιο αξιόπιστες παροχές για τον τουρισμό παγκόσμια και βραβεύτηκε ως «Το Καλύτερο Hammam στην Ευρώπη» για το 2018, προτεινόμενο στην ίδια κατηγορία και για το 2019!

Kάνε εγγραφή στο μηνιαίο Newsletter μας για να λαμβάνεις στο inbox σου προτάσεις,σεμινάρια Wellness και Yoga Retreats!

Μέσα από τις θετικές κριτικές του κόσμου απέσπασε για 2 συνεχόμενες χρονιές από το Trip Advisor το “Certificate of Excellence Award”, και είναι προτεινόμενο και για το 2019.

Αποτελεί μύηση σε μια μοναδική φιλοσοφία ζωής με βάση την καθαριότητα και τον εξαγνισμό που προκαλεί το νερό. Προσφέρει φροντίδα μέσω των εξειδικευμένων θεραπευτών του και ευεξία σώματος, ψυχής και πνεύματος.

Μια μοναδική εμπειρία για όλο το χρόνο.

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλες τις νέες δημοσιεύσεις!

2,000 total views, 1 views today

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *